Leshti online dating cc trang web sex viet nam


19-Aug-2017 05:06

Ndërkohë që së bashku me tim shoq, i cili edhe ai vetë është mësues, jemi prindër të dy fëmijëve dhe ashtu siç vepruan dikur prindërit dhe mësuesit tanë edhe ne përpiqemi që ti edukojmë ata me vlerat më të mira të shoqërisë Shqiptare.

teorin pershendes gazetaren e qe ja ke mesuar drejtoreshes ,meqe ra fjala te shefat qe i raportonin te dhena atje per ty spyet njeri fare o drejtoresh mos genje kot ste donin qe kur nuk ishe fare ne dar se te njihnin po mir qe vajte te njohem edhe te tjeret intelektual te vertet me grada,tituj jo nje qe sdi asnje gjuhe te huaj qe sdi kompjuterin,qe punen ja bejne te tjeret ,qe ska nivel as kulture qytetare asnjehere ska pasur drejtues me kete nivel kaq te ulet arsimor Ardhja juaj ne kete post ka ardhur si rezultat i arsimit tuaj ,e keni ndritur shkollen per 10 vjet mezi e keni mbaruar te shreten ,nje me korespondenc.

Një nga synimet e punës sime është arritja e rezultateve për të cilat unë dëshiroj që të vijnë nëpërmjet vlerësimit dhe monitorimit nga ana e MASH, medias dhe komuniteteve të mësuesve, prindërve dhe nxënësve.

Mendoj se kjo është pyetja më e vështirë e kësaj interviste sepse gjithmonë më ka pëlqyer që të flas sa më pak për veten, por për do të thosha se jam vajza e dy prindërve të nderuar dhe bijë e një familjeje që ka kontributet e veta në disa etapa të zhvillimit të shtetit Shqiptar.

Për të realizuar objektivat kryesore që ka përcaktuar Ministria e Arsimit dhe Shkencës, që shkollat tona të kthehen në qëndra të përhapjes së kulturës duke i dhënë prioritet edhe aplikimit gjithnjë e më të gjerë të metodave të reja të mësimdhënies.

Duhet thënë se midis shumë e shumë përparësive të punës së Drejtorisë Arsimore Rajonale në Fier midis të tjerave është edhe rritja e frekuentimit të fëmijëve në arsimin parashkollor, vazhdimin e punës me projekte për uljen e braktisjes së shkollës, rritja e pjesëmarrjes në arsimin e mesëm, modernizimin e arsimit profesional si prioriteti numër një i arsimit i përcaktuar nga MASH për vitin 2012, modernizimi i mësimdhënies në çdo shkollë, administrimi i arsimit në nivel rajonal, menaxhimi i proçesit të maturës shtetërore dhe i pranimit në universitete, pjesëmarrja aktive e të gjitha shkollave në organizimin e veprimtarive të 100 vjetorit të Pavarësisë, etj.

Megjithatë të jesh në krye të Drejtorisë Arsimore Rajonale, për vetë specifikat që bartin bashkitë dhe komunat e Qarkut të Fierit, është përgjegjësi dhe njëkohësisht detyrim moral, sepse arsimi si proçes mësimor-edukativ ka të bëjë në radhë të parë me të ardhmen e fëmijëve tanë.Nuk e besoj se është e vështirë sepse përvoja e ka dëshmuar një gjë të tillë tashmë.Femrat janë të afta të drejtojnë edhe në fusha të tilla, të cilat dikur kanë qenë vetëm monopol i meshkujve.Gjithashtu mund të përmendim kontaktet e vazhdueshme dhe të drejtpërdrejta me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, pritjen e popullit, që bëhet çdo ditë të enjte në orën 1200-1600 si dhe zgjidhjet që u japim problemeve të ndryshme operative, të cilat në arsim dalin natyrshëm dhe në mënyrë të vazhdueshme.

Duhet të theksoj se arsimi konsiderohet si prioriteti kryesor i shoqërisë dhe duke qenë i tillë na bie si detyrë për të punuar dhe për të bërë më të mirën.Ashtu siç u shpreha edhe pak më parë përgjegjësitë në profesionin e mësuesit por edhe në funksionin e drejtuesit janë të shumta.SAS has been awarded ‘BT Business Partner of the Year’ for a record four consecutive years. South Coast Nursing Homes Founded by the Colville family in 1959, South Coast Nursing Homes is still very much a family-run business and operates eight homes throughout Sussex.… continue reading »


Read more

***Not able to use 3rd Party Agencies***Mid-level .… continue reading »


Read more

All search results are presented with a short description, tuition fee, duration, and university information.… continue reading »


Read more